Wij zorgen in Amstelveen voor glasherstel

Zoekt u snel een expert voor glas reparatie in de regio Amstelveen? Glaspunt B.V. staat voor u klaar, 24/7! Wanneer er met spoed glasherstel nodig is, kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij staan voor u klaar. De problemen zijn dan vlug verholpen!

Altijd een passende oplossing

Van voetballende buurjongen tot heftige weersomstandigheden: glas reparatie kan om heel verschillende redenen noodzakelijk zijn. Maar wat de bron van de overlast ook is, wij zijn uw aangewezen expert voor glasherstel. In de meeste gevallen kunnen we ter plekke ruitreparatie uitvoeren, zodat de problemen meteen verholpen zijn. Soms is een noodreparatie noodzakelijk, en in andere gevallen blijkt het glas te zwaar beschadigd te zijn. Ook dan kunnen we u van dienst zijn. We kunnen dan het glas vervangen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een passende oplossing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in glasherstel, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem gerust contact met ons op. Vul het online formulier in, of bel ons op het nummer 085 - 106 12 98. In Amstelveen en omstreken kunt u op ons rekenen!